• Beste leden,

  Covid 19 houdt ons nu al zo’n drie maanden bezig en wij leren er steeds beter mee overweg gaan. Toch zijn er een aantal dingen die wij met jullie willen delen.

  Trainen

  Het 1,5 meter beleid.

  Sinds een paar weken zijn wij gelukkig weer volop aan het trainen en loopt het allemaal prima volgens de richtlijnen die de JTC speciaal voor De Zwaluwen heeft gemaakt. Wij denken dat wij met z’n allen op de goede weg zijn, dus laten wij dit vooral zo volhouden, tot er weer aanpassingen komen in het huidige beleid.

  Seizoen 2020-2021

  Zoals het er nu uitziet kunnen wij rond 1 september de competitie weer oppakken. Wij laten ons hier uiteraard leiden door het KNKV en het RIVM. Mochten wij tegen die tijd meer weten zullen wij dit zo spoedig mogelijk bekend maken.

  Contributie

  Wij hebben de afgelopen periode een aantal keer de vraag gekregen hoe wij als De Zwaluwen omgaan met het innen van de contributie. Tot op heden hebben wij als bestuur besloten om de contributie door te laten lopen. Dit mede omdat wij nog niet goed kunnen overzien welke kosten er wel en niet door blijven lopen. Daarnaast zijn wij nog in afwachting op wat de gemeente doet met de huur en de eventuele steun en wachten wij nog op het KNKV hoe zij zullen omgaan met de bijdragen. Verder zijn wij ook nog in afwachting van een reactie van Ataro hoe zij de maatregelen vanuit de gemeente zullen gaan doorvoeren.

  Zoals jullie misschien ook weten zijn er ondertussen al veel steun beloftes gedaan, maar tot nu toe ontvangen wij deze steun feitelijk nog niet. Wij blijven dit uiteraard in de gaten houden en hopen dat wij ook zonder deze steun een positief jaar kunnen hebben, want naast deze kosten missen wij natuurlijk ook één van onze grootste inkomensbronnen, de kantine. Ondanks alles zijn wij van mening dat mocht je financieel in de problemen komen en hierdoor de contributie niet (meer) kunnen betalen en/of andere vragen hebben hierover dan kun je uiteraard bellen en/of mailen met Bram (bestuur@dezwaluwen.nl).

  Activiteiten

  Helaas kon ook het jaarlijkse jeugdkamp jammer genoeg niet doorgaan. Dit is helaas ook niet iets wat je ‘even’ kunt inhalen. Binnenkort mag de kantine gelukkig wel weer open en kan en mag er weer vergaderd worden in de kantine. Verder zijn wij van mening dat wij het vrijwilligersfeest niet mogen overslaan en hebben wij besloten om deze tot na de vakantie uit te stellen, want zonder vrijwilligers kan de vereniging niet en zijn wij daarom ook van mening dat wij de vrijwilliger van het jaar niet mogen overslaan.

  Het eindtoernooi met aansluitende barbecue kan helaas ook niet doorgaan, dit zou medio half/eind juni 2020 plaatsvinden maar activiteiten van deze grootte mag helaas nog niet.

  Tot zover een kleine update vanuit het bestuur. Stay safe en hopelijk tot snel weer op het veld zodat wij met alle Zwaluwen weer een drankje kunnen doen.

   

  Met sportieve groet,

  Het bestuur